Vertikal kobørste

Kort beskrivelse

Vertikal kobørste

  • Lavt energiforbrug
  • Holder koen fri for parasitter
  • Øger blodcirkulationen
  • Designet så den bruger mindst mulig plads
  • Kan bevæge sig i alle retninger

Tekniske data

Længde: 1 meter

Diameter: 0,5 meter

Spænding: 230 VAC

Frekvens: 50 Hz

Motor: 0,37 kw

Vægt: 80 kg

Produktbeskrivelse

Denne unikke vertikale kobørste kan med sin ene børste dække hele koens behov for at blive rengjort, samt holde koen fri for parasitter.

Børsten der er tophængt, har mulighed for at bevæge sig i alle retninger og derved nå hele koen. Den store vægt, med et pres på koen på 10-20 kg, gør at koen oplever en stor grad af renhed efter endt børstning. Ligeledes øges blodcirkulationen, hvilket giver øget dyrevelfærd. Denne velfærd er en medvirkende faktor for, at koen kan yde sit optimale.

Børsten har et lavt energiforbrug, da den er udstyret med automatisk start der aktiveres ved berøring fra koen. Børstens design gør at den tager mindst mulig plads, uanset om den bliver hængt på en stolpe eller direkte på en væg

Kontakt os

TROMBORG Staldudstyr og inventar

Om TROMBORG

De seneste fire år har Jan Tromborg, der er indehaver af Tromborg Staldustyr og Inventar, solgt en type komadrasser med skummåtter, som han har fået udviklet.

For Jan Tromborg handler det i høj grad om at sikre en høj grad af komfort for køerne, og det er også udslagsgivende for de landmænd, som vælger madrasserne fra Tromborg Staldudstyr og Inventar.

Bliv ringet op