Om TROMBORG | TROMBORG

Om TROMBORG

Information om TROMBORG - Staldudstyr og inventar

TROMBORG - staldudstyr og inventar er opstået på baggrund af Jan Tromborgs mangeårige erfaring indenfor Staldudstyr og inventar i kvægbranchen.

TROMBORG - staldudstyr og inventar sælger og monterer staldudstyr og inventar. Uanset om det er stort eller småt, nybygning eller renovering, totalløsninnger eller enkeltprodukter, så står vi parat med løsningsforslag som er fornuftige.

Vi er altid klar til en ærlig og troværdig dialog.

Vore leverandører er nøje udvalgt og fælles for dem alle er at de leverer fremtidssikre løsninger i markedets bedste kvalitet.

TROMBORG - Staldudstyr og inventars strategi er kompromiløs. Vi vil levere danmarks bedste løsninger  til en konkurrencedygtig pris.

Hos Tromborg stald fokuserer vi på dyrevelfærd og vi er overbevidste om, at bedre dyrevelfærd skaber bedre bundlinje. Derfor indeholder vores produktportefølje kun produkter, vi mener er dyrevenlige.

Vi er godt rustede idag og i fremtiden til, at give branchens bedste rådgiving, hvor seriøsitet og loyalitet er hjørnestenene.

Tromborg staldudstyr og inventar varetager både salg, montering og service, derfor er du sikret den bedste rådgivning og service, både før, under og efter investeringen.

Ring til os idag og lad os få en snak!

Kontakt os

TROMBORG Staldudstyr og inventar

Om TROMBORG

De seneste fire år har Jan Tromborg, der er indehaver af Tromborg Staldustyr og Inventar, solgt en type komadrasser med skummåtter, som han har fået udviklet.

For Jan Tromborg handler det i høj grad om at sikre en høj grad af komfort for køerne, og det er også udslagsgivende for de landmænd, som vælger madrasserne fra Tromborg Staldudstyr og Inventar.

Bliv ringet op